Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasavvur, alelumum her seviyede cihet bileğsoruntiren bir seri açılı iniş ve merdiven sineerir ve dar veya sıkışık alanlarda sahaın dişi bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Her hin hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, möble yahut değişik bir bariyer bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın veya evgin perese vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Eğer bir yangın kapısı için yükselmek mabeyinştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en esen opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak yangın kapısı ve buna bakarak en doğru pahaı elde etmek olacaktır.

Yangın bapları herhangi bir pres veya beyit sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok yarar maliyetlidirler; yaraşıklı korumaya malik olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız bağırsakin binanızın yangın korumasının sıfır başüstüneğu tek bir örnek yeterlidir!

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en tatminkâr eder politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin huzurı düzen, yangın kapıları ekseri özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Mono blok beden strüktürsı branş sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile esenlanmaktadır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu hava birey kaybı olmaması için önemlidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâl sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page